vineri, 26 iunie 2009

Ştire de ultimă oră; a murit Michael Jackson



După ce a suferit un stop cardio-respirator în locuinţa sa, cântăreţul american, supranumit "regele muzicii pop", a murit la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles.



Regele muzicii pop a dispărut, dar îi rămâne muzica şi spiritul. \"We are the world\" a atins inimi de pe tot globul. Hollywood-ul a mai pierdut astăzi şi pe Farrah Fawcett. Dumnezeu să îi odihnească!





Am pierdut un geniu şi un adevărat ambasador nu numai al muzicii pop, ci al întregii muzici. A fost un model şi o sursă de inspiraţie pentru generaţii de artişti şi voi preţui întotdeauna momentele placute pe care le-a oferito tuturor celor care au iubit muzica lui.Aşa cum niciodată nu va mai exista un al doilea Fred Astaire, Chuck Berry sau Elvis Presley, tot aşa nu va fi nimeni comparabil cu Michael Jackson. Talentul, unicitatea şi misterul de care era învăluit au făcut din el o legendă.





Cei care au ştiut să-i aprecieze talentul şi munca nu-l vor uita niciodată •



PĂCAT..E TRIST ...AM CRESCUT PE MUZICA LUI MICHAEL ŞI AM VIZIONAT FILMUL LUI FARRAH..D-ZEU SĂ-I IERTE SI SĂ-I ODIHNEASCĂ IN PACE..!

Un comentariu:

  1. Da, trist... s-a stins regele muzicii pop, o viata plina de succese dar si de scandaluri,a fost un adevarat talent al muzicii pop si nimeni nu poate contesta acest lucru,dar viata sa tumultoasa i-a adus si multe scandaluri,ramane de vazut sa vedem care a fost cu adevarat cauza mortii in urma rezultatelor de la autopsie,ar fi frumos sa ramana curate si Michael sa se odihneasca in pace ca rege pop.

    RăspundețiȘtergere