vineri, 19 iunie 2009

Filme horror thriller

INTERZIS COPIILOR SUB 15 ANI SAU PERSOANELOR CARDIACE


THE UNBORN-2009
gen-horror,thriller

Gary Oldman il interpreteaza pe rabinul Sendak, care o ajuta pe o tanara femeie, Casey Beldon (Odette Yustman), sa scape de spiritul malefic care o poseda.



FRIDAY THE 13TH
gen-horror
Data lansare în România-27.03.2009

Cu mult tîmp in urmă, un baiat pe nume Jason Voorhees s-a înecat in lacul Crystal. Dar el de fapt nu a murit, ci s-a întors și i-a omorît pe toți consultanții taberei de vară de la Crystal Lake. Mulți ani mai tîrziu aceste întîmplări au fost date uitării, dar acele crime sunt pe cale de a se repeta cand un grup de tineri descoperă această tabără părăsită de la Crystal lake. Aici ei se vor întîlni cu Jason și intențiile lui malefice de a-i extermina pe fiecare în parte. Caută razbunare de fapt Jason sau asta este natura lui ? Singurul lucru pe care acești tineri îl știu este că trebuie să facă tot posibilul ca ei să rămînă în viață, să poată povesti ce s-a întîmplat cu adevarat la Crystal Lake


THE HAUNTHING IN CONNECTICUT-2009
gen-horror,thriller
Bazat pe o poveste reală, filmul "The Haunting in Connecticut" este un horror in centrul căruia se află familia Campbell, al carei fiu adolescent pe nume Matt este diagnosticat cu cancer și trimis să urmeze un tratament medical adecvat în nordul statului Connecticut. Forțați să se mute intr-o nouă locuință, situată în apropierea clinicii în care trebuie să fie tratat Matt, soții Sara și Peter Campbell constată ca fiul lor este din ce în ce mai afectat de activitatea paranormală ce pare să se desfașoare în interiorul și in exteriorul casei , deși pun inițial pe seama stresului cauzat de maladie evenimentele supranaturale violente care îl implică pe Matt, fac cercetări și descoperă că s-au mutat de fapt într-o fostă morgă cu un istoric întunecat. Fiind disperată, Sara apelează la ajutorul unui preot enigmatic pe nume Nicholas Popescu, care să exorcizeze casa de fantome, dar starea de sanatate a adolescentului Matt se inrăutațește brusc și inexplicabil , vietile tuturor sunt puse in mare pericol.



DRAG ME TO HELL
gen-horror,thriller
data lansări in românia 12.06.2009

Christine Brown, un ofiţer de credite din Los Angeles, are o viaţă minunată alături de fermecătorul ei iubit, profesorul Clay Dalton. Asta până într-o zi, când la bancă vine dna- Ganush cerând o prelungire de credit, pe care Christine decide să nu i-o dea, şi asta doar ca să-şi impresioneze şeful. Drept razbunare, Ganush o blesteamă pe Christine, transformându-i viaţa într-un adevărat iad. Urmărită de un spirit malefic, tânăra trebuie să decidă până unde va merge pentru a scăpa de blestem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu