vineri, 19 iunie 2009

Filme romantice


AGORA-data lansări în românia 22.01.2010
gen-romantic,dramă
Luptandu-se cu disperare să salveze vechile valori ale lumii egiptene antice si mai cu seamă comoara de învățătură conținută de celebra bibliotecă din Alexandria, Hypatia este ajutată de către credinciosul ei sclav Davus, care este prins în capcană între iubirea față de frumoasa lui stapană și oportunitatea de a-și redobîndi libertatea prin intermediul Creștinismului.


POSSESSION-2009
gen-romantic,dramă
în rorulile principale-Sarah Michelle Gellar, Lee Pace

Jess si Ryan sunt un cuplu fericit ce tocmai a implinit un an de casatorie. Fericirea lor nu este insa totala, pentru ca impreuna cu ei locuieste de o vreme si Roman, fratele lui Ryan, o persoana dificila cu numeroase antecedente penale. In urma unui terific accident de masina, viata lui Jess se transforma intr-un haos complet. Amandoi fratii ajung in coma, cu putine sanse de recuperare. Dupa un vreme insa, Roman se trezeste din coma, dar insista ca este de fapt Ryan si amintirile sale par sa fie intr-adevar cele ale sotului lui Jess. Cuprinsa de indoieli, Jess incearca sa isi dea seama daca intr-adevar este posibil ca spiritul sotului ei iubit sa se fi intors la ea in corpul fratelui lui sau poate ceva mult mai sinstru se intampla cu Roman.



THE READER-2009
gen-romantic, dramă
în rorulile principale-Kate Winslet, Ralph Fiennes

"The Reader" este inspirat din romanul lui Bernhard Schlink, publicat in 1995, care are la bază povestea unei aventuri dintre un adolescent și o femeie mai în varstă. Cei doi încep o relație amoroasă, pasională și intensă, care se termină brusc în momentul în care Hanna (Kate Winslet) dispare, fără nici o explicație, din viața tînărului.


ANOTHER CINDERELLA STORY
gen- romantic,comedie
în rorulile principale-Selena Gomez, Andrew Seeley

La un bal mascat, Mary si Joey dansează împreună toată noaptea și se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt, dar atunci cînd orologiul bate miezul nopții fata se grabește spre casă lasand în urma ei nu un condur, ci un I-pod. Avînd acest singur indiciu ce l-ar putea conduce spre aflarea identității misterioasei dansatoare, Joey pornește în cautarea frumoasei mascate în vreme ce Mary se înscrie la un concurs de dans al cărui premiu este o aparitie in ultimul videoclip al cîntărețului J.P. Sperînd să o reîntîlnească, Joey Parker dansează cu toate participantele la concurs si în cele din urmă o regaseste pe fata visurilor lui în persoana lui Mary.

Un comentariu:

  1. Another Cinderella story,
    un film cu adevarat bun,merita vazut,este tipicul filmelor americane,o fata modesta hartuita de fetele de bani gata, care in final ajunge sa fie celebra prin munca modestie si ... iubire,eu zic ca merita vazut si asta o spun eu care nu ma uit la filme decat daca sunt de buna calitate...

    RăspundețiȘtergere