sâmbătă, 13 iunie 2009

Filme noi


THE TWILIGHT SAGA-NEW MOON

Premiera va avea loc in românia pe data de 20 noiembrie 2009

La aniversarea de 18 ani a Bellei, la care iau parte Edward si familia sa, se produce un accident minor, in urma caruia Bella se raneste la un deget si ii curge putin sange. Aceasta priveliste pare greu de indurat pentru familia de vampiri a lui Edward, care, de dragul celor doi indragostiti, decide sa parasesca orasul. Bella se trezeste insa la un moment dat atrasa in lumea varcolacilor, dusmanii traditionali ai vampirilor, apoi isi testeaza loialitatea prieteniilor sale.







O NOAPTE LA MUZEU 2

Iată un film ce nu se abate de la universala regulă a filmelor: Nu pot sa spun, intr-adevar, ca acest film a fost chiar varza totală, dar clar se situează cu mandrie sub nivelul primului.O nouă poveste si noi personaje au incercat să aducă savoarea primului film, dar eșuează in mod lamentabil. Este doar un alt film de vazut atunci cand nu mai ai idei de vizionare. Poate acest film a fost mai axat pe partea fantastică si mai putin pe cea comică, dar totusi... deloc?! Si anumite dialoguri din film (ca cea dintre Larry Daley si paznicul de la Smithsonian) chiar incepeau să mă calce pe nervi.Inca o data, un film mediocru, pe care nici macar actori celebri ca Ben Stiller sau Robin Williams nu l-au putut salva.




TERMINATOR,,4

Un film excelent din toate punctele de vedere. Foarte bine gîndit, foarte bine realizat. Are o legatură logică cu celelalte 3 părți, realizat intrun viitor nu foarte indepărtat (mă refer ca in acest "viitor" se fabrică robotii T-800, incă nu T-1000), este pe departe unul dintre cele mai bune filme, cel putin ale acestui an. Cu Arnold intrun mic rol secundar (reușit de altfel), Christian Bale are un rol foarte bun. Un film cu un final pe masură, un film ce ne face sa așteptăm o "continuare", cel putin la fel de reusită.


STREET DREAMS (drama 2009 )

Drama Street Dreams ne spune povestea unui tanar care practica skateboarding, Derrick Cabrera (Paul Rodriguez Jr.), si care are acelasi vis ca si toti practicantii acestui sport: ca intr-o buna zi sa fie sponsorizat. Derrick are tot ce-i trebuie pentru a-si vedea visul implinit, doar ca talentul si ambitia nu sunt de ajuns cateodata. Parintii il sacaie cu faptul ca isi neglijeaza scoala, prietena il considera un ratat, iar cu cel mai bun prieten nu se mai intelege, ba chiar devin rivali, pentru ca Derrick este mai bun decat el. Totul se complica si mai tare atunci cand este arestat, apoi nevoit sa plece de acasa din cauza problemelor cu tatal sau. Singura cale care i-a mai ramas pentru a iesi din anonimat este concursul Tampa Am, unde skater-ii necunoscuti pot fi remarcati mai usor.

Filmul Street Dreams va avea nevoie de acordul parintilor pentru a putea fi urmarit de catre adolescentii cu varsta sub 17 ani, din cauza limbajului, a continutului sexual, si a consumului de alcool.




SURVEILANCE;

rolurile principale sunt interpretate de catre Billy Burke, Pell James, Bill Pullman, Julia Ormond si Ryan Simpkins.

In Surveillance este vorba despre doi agenti federali, Elizabeth Anderson si Sam Hallaway, care investigheaza trei povesti diferite, ale celor trei martori prezenti pentru a da declaratii. Este vorba despre un politist, un drogat si o fetita de opt ani. Toti trei mint de-a lungu povestilor relatate, dar adevarul va iesi totusi la suprafata, insa cu mari eforturi.

Filmul Surveillance are premiera pe marile ecrane americane pe data de 26 iunie 2009, si va fi interzis adolescentilor cu varsta sub 17 ani, din cauza violentei sangeroase, limbajului, a folosirii drogurilor si a sexualitatii.




TRANSFORMERS REVENGE OF THE FALLEN ; este un film de actiune, o urmare a succesului Transformers, aparut in 2008. Transformers: Revenge of the Fallen este un nou film cu roboti, regizat de Michael Bay, in care joaca Shia LaBeouf, Rainn Wilson, Megan Fox, Josh Duhamel si Tyrese Gibson.


In SF-ul Transformers: Revenge of the Fallen vom putea urmari o noua batalie, de data asta nu pentru Pamant, ci pentru intreg universul, lupta ce se va da intre Autoboti si Decepticoni, acestia din urma fiind condusi de catre Starscream, care decide sa se intoarca cu forte noi. Crezand ca pacea este totusi posibila, tabara Autobotilor afla ca a fost furat corpul neinsufletit al lui Megatron, care mai nou s-a intors pentru a se razbuna. Toti aduc aliati si intariri noi, drept pentru care vom avea din nou parte de o lupta pe viata si pe moarte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu